Srpska narodna partija

УСВОЈЕНА ЛИСТА СНП ДРАГИША ТЕРЗИЋ – СДПС РАДАН МАРЈАНОВИЋ У АРИЉУ

Општинска изборна комисија у Ариљу усвојила је данас листу Српска народна партија Драгиша Терзић – СДПС Радан Марјановић. Листа ће се налазити на гласачком листићу за локалне изборе под редним бројем 2.

Чланови Српске народне партије у Ариљу предвођени председником Општинског одбора Драгишом Терзићем предали су комисији 300 потписа грађана који су подржали кандидатуру наше листе.

„Кандидовањем наше листе на локалним изборима грађани су добили избор да гласају за људе који имају визију и политику како од Ариља стварати још боље место за живот свих грађана“, изјавио је овом приликом Драгиша Терзић.

Он је нагласио да на листи има 14 жена од 33 кандидата и да је политика Српске народне партије у Ариљу да се жене што више налазе на местима где се одлучује.

„Желимо да обезбедимо женама шансу да што више учествују у политичком животу наше општине. То су наше супруге, мајке, сесте које чувају нашу породицу, наше традиционалне вредности и све оно што је очувало српски народ вековима“, нагласио је Терзић.

Он је такође додао да су кандидати за одборнике из свих месних заједница и да ће сви грађани моћи да рачунају да их будући одборници заступају равноправно и раде на решавању свакодненвих проблема и унапређењу живота у овој општини.

Право гласа на предстојећим изборима у Ариљу има нешто више од 15.500 бирача, а до сада локалну листу предала је и Српска напредна странка.

Опције за дељење поста