Srpska narodna partija

УСВОЈЕНА ЛИСТА ШАНСА ЗА БОЉЕВАЦ – СНП

Општинска изборна комисија у Бољевцу усвојила је листу Шанса за Бољевац – Српска народна партија, која ће се на гласачком листу за локалне изборе налазити под редним бројем три.

Претходно је председник општинског одбора Српске народне партије у Бољевцу, Владимир Стевановић, у пратњи многобројних чланова и симпатизера предао Општинској изборној комисији 220 потписа грађана који подржавају кандидатуру ове листе на предстојећим локалним изборима.

”Предали смо комплетну листу од 25 кандидата, од којих 10 чине жене. На нашој листи се налазе људи из народа, високообразовани, пољопривредници, радници, људи из свих професија који врло добро знају шта су проблеми, а шта развојни потенцијали наше општине”, изјавио је Стевановић.

Према његовим речима Српска народна партија ће понудити политику решавања свакодневних проблема грађана и развојне пројекте који би задржали младе у овој општини.

”Били смо у сваком селу и насељу наше општине, разговарали са комшијама и утврдили шта су свакодневни проблеми са којима се они суочавају. Наша политика ће дати одговор и решење на те проблеме. Такође, радићемо на развоју пољопривреде и туризма као највећих развојних шанси Бољевца. Отварањем нових радних места у нашим селима, задржаћемо младе у нашој општини, што нам је главни циљ”, нагласио је Стевановић.

Избори у Бољевцу, одржаће се 26. априла, а право гласа има око 11.000 становника ове општине. Уз Српску народну партију, листе су предали и Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије.

Опције за дељење поста