Srpska narodna partija

У Крушевцу усвојена листа Српска народна партија – др Ненад Поповић под редним бројем три

КРУШЕВАЦ, 19. мај 2020 – Градска изборна комисија у Крушевцу усвојила је листу „Српска народна партија – др Ненад Поповић“, која ће се на гласачком листу за локалне изборе налазити под редним бројем три.

Претходно је председник Градског одбора народњака у Крушевцу Саша Судимац, у пратњи чланова и симпатизера, предао Градској изборној комисији 850 потписа грађана који подржавају кандидатуру ове листе на предстојећим локалним изборима.

„Предали смо комплетну листу од 25 кандидата, од којих су 13 жене. На нашој листи се налазе људи из народа, високообразовани, пољопривредници, радници, људи из свих професија који врло добро знају шта су проблеми, а шта развојни потенцијали нашег града“, изјавио је Судимац.

Према његовим речима, Српска народна партија ће понудити политику решавања свакодневних проблема грађана и развојне пројекте који би задржали младе у овом граду. Из ове партије поручују да ће радити на јачању српске породице као основне ћелије друштва и учинити максимални подстицај за подизање наталитета у овом граду.

„Наша политика ће дати одговор и решење на те проблеме. Такође, радићемо на развоју пољопривреде, сектора ИТ и иновација као највећих развојних шанси града Крушевца, као и на развоју инфраструктуре наших села“, нагласио је Судимац.

Парламентарни, покрајински и локални избори у Србији одржаће се 21. јуна 2020. године.

У Крушевцу право гласа има око 112 000 становника града.

Уз Српску народну партију, листе су предали и Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије.

Опције за дељење поста