Srpska narodna partija

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА: НАТО ЛОБИСТИ ТРУЈУ НАРОД ЛАЖИМА ПРОТИВ РУСИЈЕ

У претходна три дана сведоци смо агресивне кампање против Русије и председника Владимира Путина коју спроводе појединци који се српској јавности представљају као угледни политичари, аналитичари и новинари.

Ових дана они огољено испољавају своју мржњу према Русији оптужујући ову земљу да стоји иза насиља у Београду.

Ови појединци годинама трују српску јавност о наводној руској завери против Србије са јединим циљем да Србија уђе у сукоб са Русијом, да наша држава уведе санкције Русији и да на крају Србија призна независност Косова и постане чланица НАТО пакта.

Та пропаганда је добро организована и оркестрирана из центара који финансирају ове појединце да сви у глас, као папагаји, понављају једну те исту поруку о тобожњем “малигном руском утицају на Балкану “, а која је скована за потребе разних корисних идиота у пропагандним лабораторијама НАТО пакта.

Безочнију лаж и приземнију пропаганду ових отворених заговорника интереса сила које су нас бомбардовале и подржале лажну државу Косово, наша јавност одавно није видела.

Без иједне чињенице и без иједног доказа оптужују Русију и председника Путина да организују преврат у Србији и руше демократски изабрану власт.

Оваквим порукама они директно раде против Србије и њене суверене и независне политике, са јасним планом да утичу на промену државне политике која би Србију одвела у НАТО пакт што би уништило нашу независност и спречило вођење политике у складу са нашим државним интересима.

Многи од ових носилаца антируске и натовске пропаганде у Србији познати су домаћој јавности и по томе што су отворено подржавали Мила Ђукановића у његовом обрачуну са српским народом у Црној Гори.

Неки од њих, веома утицајни у Србији, учествују у овој антируској кампањи јер су приватним и пословним интересима повезани са НАТО миљеником Милом Ђукановићем.

Српски народ јако добро зна колико су Русија и њен председник Путин помогли Србији у борби за Косово, у борби да се спречи да српски народ буде проглашен за геноцидан, да се спречи да Косово уђе у међународне институције и да се наша Војска и наша безбедност ојачају да постанемо прва војна сила на Балкану.

Они који данас нападају сарадњу Србије и Русије управо желе супротно, да будемо неслободан, понижен, геноцидан народ, без Косова, без достојанства и самопоштовања.

Никаква пропаганда појединих НАТО лобиста и плаћеника никада неће моћи да сруши пријатељство српског и руског народа и савезништво исковано у најтежим тренуцима, а које је Србији увек доносило слободу, независност и снагу.

Наш народ одлично зна да Русија и председник Владимир Путин никада неће бити против Србије, већ увек уз Србију и са Србијом, поштујући и чувајући нашу независност, наше Косово, нашу државу и институције које је демократски изабрао српски народ.

Опције за дељење поста