Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ВЛАДИЧИНОМ ХАНУ

Председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, и Биљана Костић, кандидат за председника општине, данас су разговарали са грађанима у Владичином Хану, посетивши том приликом штанд Српске народне партије и пијацу у Владичином Хану.

Проблеми са којима се српски домаћини суочавају посебно су дошли до изражаја кроз разговор са домаћинима и младим пољопривредницима, који су изразили своју подршку листи „Др Ненад Поповић – Домаћински за Владичин Хан“ коју предводи Биљана Костић. Иако својим вредним радом успевају да шире своје засаде и обим пословања, велики број њих суочава се са проблемима попут недостатка асфалта до куће или лошим инфраструктурним условима на пијаци у Владичином Хану, што им у великој мери отежава посао. У политици Српске народне партије, и досадашњем раду своје суграђанке Биљане Костић, препознали су бригу за српско село и шансу да са представницима власти сарађују у решавању проблема, доприносећи тако успешнијој будућности српског села.

„Предстојећи локални избори у Владичином Хану су веома значајни за Српску народну партију будући да на њих излазимо самостално, са листом „Др Ненад Поповић – Домаћински за Владичин Хан“ чији је носилац наша Биљана Костић. Појачаном подршком нашим пољопривредницима, кроз лакши приступ субвенцијама и унапређењем локалне инфраструктуре, осигуравамо да остану на земљи својих предака. Желимо да очувамо српска огњишта и спречимо напуштање домова на југу Србије. Пут којим идемо је пут одговорне политике, засноване на очувању традиционалних вредности српског народа.“ рекао је Поповић.

На крају посете Владичином Хану, домаћин Милош Станковић је заједно са породицом дочекао др Ненада Поповића, председника Српске народне партије, на свом имању у Пољани код Владичиног Хана. На свом породичном имању у Пољани, Станковић се заједно са својом вишечланом породицом посвећује пољопривреди и узгоју малина. Састанку су присуствовала још три пољопривредна произвођача, Драган Станковић, Вељко Стоиљковић и Зоран Арсић, који производе годишње приближно десет тона малина по домаћинству. Подршка сеоским домаћинствима и породицама које су се одлучиле да остану на селу је кључна за опстанак српског села и даљи развој пољопривреде као стуба раста српске привреде.

Опције за дељење поста