Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ РУМИ

У току данашње посете општини Рума, председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, разговарао је са окупљеним грађанима и том приликом поручио следеће:

„Са великим задовољством данас отварамо нови простор Општинског одбора Српске народне партије у Руми. Оваква отварања широм Србије сведоче о стабилном напретку и непрестаном расту наше партије. Заиста сам срећан што све већи број наших суграђана препознаје нашу политику традиционалних, конзервативних вредности као решење својих проблема и гарант боље будућности.’’

,,Подршка Српске народне партије нашој заједничкој листи ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ је непоколебљива на свим нивоима власти. Убеђени смо да ће успех ове листе на изборима 17. децембра најбоље служити интересима наших грађана, настављајући политику председника Вучића која је у претходном периоду донела значајан напредак и побољшање животног стандарда у Србији.

Наши заједнички циљеви су наставак економског развоја, креирање нових радних места и технолошки напредак који можемо достићи обезбеђујући политичку стабилност наше земље и у годинама које су пред нама. У овом времену пуном изазова, Србији је потребно поуздано вођство које наша листа ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Српска народна партија као део те коалиције могу да обезбеде грађанима.“, рекао је Поповић.

У току посете отворене су канцеларије Општинског одбора Српске народне партије у улици Вељка Дугошевића бр. 153 где ће грађани свакодневно моћи да разговарају са члановима локалног Одбора о свему што утиче на квалитет живота у локалној заједници.

Опције за дељење поста