Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ НОВОМ САДУ

Приликом данашње посете Новом Саду, председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, разговарао је са грађанима о актуелним дешавањима и том приликом изјавио:

„Данас у Новом Саду отварамо канцеларије Покрајинског и Градског одбора Српске народне партије. Овај догађај, као и сва претходна отварања просторија наших одбора у Србији говоре о ширењу наше партијске организације и подршке коју свакодневно добијамо од грађана који препознају у нашој политици истинске заступнике њихових интереса, а у нашим програмима начине да се њихови проблеми и бриге реше.’’

,,Из Новог Сада желим такође да поручим да наша партијска организација кроз свакодневно деловање снажно подржава нашу заједничку листу ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане’’ и на републичком и на покрајинском нивоу.

Уверени смо да је победа наше заједничке листе на свим нивоима 17. децембра у најбољем интересу наших грађана, јер је победа коалиције коју предводи председник Вучић најбољи гарант континуитета деценијске успешне политике која је донела толико доброг за нашу Србију. Независна и слободарска политика, политичка стабилност, економски развој, нове инвестиције и радна места, технолошки напредак и подршка најугроженијима једино могу бити настављени победом наше коалиције.

У овим сложеним и опасним временима, више него икада, Србији требају извесност и проверен тим који са искуством и новим идејама може гарантовати бољи живот свих наших грађана. А то је наша листа ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане’’ и Српска народна партија као њен важан и лојалан  део.“, поручио је Поповић.

У току посете отворене Новом Саду, у присуству др Ненада Поповића отворене су канцеларије Покрајинског и Градског одбора Српске народне партије у Успенској улици бр. 1 где ће грађани свакодневно моћи да разговарају са члановима локалног Одбора о свему што утиче на живот у њиховом граду.

Опције за дељење поста