Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ ВЛАДИЧИН ХАН

Током посете општини Владичин Хан, председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, посетио је пољопривредно газдинство Дејана Стевановића, Храм Светог кнеза Лазара и свих српских мученика и новомученика, предузеће „СБ Комерц ДОО Сува Морава“ и отворио канцеларију Општинског одбора Српске народне партије.

У току посете пољопривредном газдинству Дејана Стевановића, који се на породичном имању од два хектара бави гајењем малина, Поповић је истакао да је важно да млади људи остану на селу и повећају своју производњу.

„Залажемо се да српско село опстане и да млади људи остану на својој земљи и заснују своје породице, уз повећање субвенција свим пољопривредницима, како би одржали и увећали породична имања, имали бољи принос и унапредили своју производњу“, истакао је Поповић.

Поповић је посетио Храм Светог кнеза Лазара и свих српских мученика и новомученика и указао поштовање према жртви кнеза Лазара и свих који су свој живот положили за наше Косово и Метохију и нашу отаџбину. Упознајући се са историјатом Храма у разговору са свештенством, Поповић је закључио да само очувањем искре Косовског боја можемо очувати и своју историју, своје светиње и своје културно наслеђе.

У наставку посете, у Светосавској 8 у Владичином Хану, отворена је канцеларија Општинског одбора Српске народне партије, са циљем да мештанима да прилику да размене мишљења и изнесу своје проблеме председници Биљани Костић и члановима овог Одбора.

,,На локалне изборе у општини Владичин Хан Српска народна партија излази самостално са листом „Др Ненад Поповић – Домаћински за Владичин Хан“. Дајемо пуну подршку првој на листи, нашој Биљани Костић и свим нашим кандидатима за одборнике, јер су то честити и вредни људи. Домаћински се односимо према вери, отаџбини и породици, залажемо се да традиционалне, хришћанске вредности поново добију место које им припада у друштву. Верујемо да ће житељи Владичиног Хана то препознати и да ћемо остварити одличан резултат“, рекао је Поповић.

Завршавајући посету, председник Српске народне партије обишао је предузеће „СБ Комерц ДОО Сува Морава“, где се састао са директорком Сузаном Петровић Стојковић и радницима овог предузећа, које успешно послује више од 30 година бавећи се производњом и прерадом воћа и поврћа и трговином. Том приликом,  поручио је да су свакој средини потребни привредници који ће наставити породични посао и у тешким и изазовним временима.

,,Јака мала и средња предузећа чине основу и стуб раста и развоја српске економије. Морамо подстицати ова предузећа, јер управо она доприносе  повећању запослености и имају највећи утицај на развој привреде”, поручио је Поповић.

Опције за дељење поста