Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ОПШТИНИ КРУПАЊ

Током данашње посете општини Крупањ, председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, обишао је дом и газдинство пољопривредника Милета Стевића из села Мојковић, који својим вредним радом, узгојем стоке и гајењем малина и шљива, издржава своју породицу.

,,Гласајући за листу ,,Александар Вучић – Крупањ не сме да стане“, гласамо за повећање субвенција за пољопривреднике, које треба да буду доступне свима, посебно ситним узгајивачима стоке и ратарима, чиме ћемо омогућити да они повећају своју производњу и медернизују пољопривредну механизацију. У буџету општине Крупањ треба определити много већа средства за пољопривреду, јер ћемо само на тај начин одржати српско село и младе људе задржати на породичном огњишту“, рекао је Поповић. Он је такође истакао да су вера, отаџбина и породица три најважнија стуба српског друштва.

Током обиласка Спомен-цркве Светог Вазнесења Господњег, у Епархији шабачкој, Поповић је разговарао са старешином цркве и поклонио се борцима палим у Бици на Мачковом Камену током Првог светског рата. У току разговора, они ду се сложили да је важно да се очувају вера и културно наслеђе српског народа, и да су херојска дела наших предака најбољи чувари националног идентитета.

У наставку посете, Поповић је отворио канцеларију Општинског одбора Српске народне партије Крупањ, у Улици Маршала Тита бб, у којој ће мештани Крупња сваког радног дана моћи да разговарају са председницом Општинског одбора Крупањ, Марином Стевић и члановима овог одбора.

На крају, председник Српске народне партије сусрео се са признатим привредником, Петром Кнежевићем. ,,У општини Крупањ, која има велики туристички потенцијал, на примеру овог успешног предузетника видимо колико је важно унапређивати и проширивати туристичку понуду, јер су квалитетни смештајни капацитети најбоља промоција домаћег туризма“, закључио је Поповић.

Опције за дељење поста