Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ОСЕЧИНИ

Председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, отворио је данас нове просторије Општинског одбора Осечина, посетивши том приликом и  предузеће за производњу индустријске пластике ,,Пластопекс“. У току посете одржан је састанак са председником Привременог органа општине Осечина, Николом Томићем.

Приликом отварања просторија Општинског одбора (Карађорђевa улицa 120), одржан је радни састанак са председником и члановима одбора којима је поверена брига о грађанима Осечине. Том приликом, др Поповић је изразио задовољство што Српска народна партија проширује своју присутност у западној Србији и што све већи број суграђана препознаје политику традиционалних, конзервативних вредности као гарант боље будућности.

,,Српска народна партија одлучно подржава листу ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на свим нивоима власти. Успех ове листе и наставак политике председника Вучића једини су начин да се наставе напредак и даље побољшање животног стандарда у Србији. Наставак економског развоја, нова радна места и технолошки напредак који можемо достићи обезбеђујући политичку стабилност Србије, наш су примарни циљ. У овим временима, неопходно нам је поуздано вођство које листа ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Српска народна партија као део коалиције могу да обезбеде грађанима.’’ поручио је Поповић.

Данашњу посету, председник Српске народне партије употпунио је обиласком предузећа „Пластопекс“ и сусретом са локалним предузетником, Урошем Јанчићем, који је као млади предузетник наставио породични посао и већ седам година успешно се бави извозом производа од индустријске пластике.

Опције за дељење поста