Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ УЖИЦУ

Председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, током данашње посете Ужицу, на централном градском тргу обишао је штанд и разговарао са грађанима о начину на који одговорна политика ове партије може допринети превазилажењу њихових свакодневних проблема.

У току разговора, др Ненад Поповић нагласио је важност вођења доследне политике и истакао посвећеност партије очувању традиционалних и конзервативних вредности, које су у основи наше културе и нашег наслеђа.

„Српска народна партија, као поуздан део коалиције, даје снажну подршку нашој заједничкој листи ,, Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на свим нивоима власти. Уверени смо да је једино остваривање континуитета одговорне политике председника Вучића и након парламентарних избора 17. децембра, гаранција даљег напретка и бољег животног стандарда свих грађана Србије.

Наставак економског развоја, стварање климе за креирање нових радних места и технолошки напредак наши су примарни циљеви, које је могуће достићи само обезбеђивањем политичке стабилности у изазовним годинама које су пред нама. Србији су, више него икада, потребни стабилност и вођство које листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Српска народна партија могу обезбедити“, закључио је Поповић.

 

Опције за дељење поста