Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ ПОСЕТИО ЉУБОВИЈУ

Председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, данашњу посету Љубовији започео је обиласком предузећа „Марковић интернационал ДОО“, које се бави машинском обрадом метала и монтажом производних хала.

У разговору у фабрици истакао је значај подршке домаћим малим и средњим предузећима у виду субвенција и проширивања тржишта за пласман њихових производа, како би ова предузећа повећала производњу, упослила нове раднике и остала конкурентна.

„Остварење наших најважнијих циљева – даљег економског развоја, креирање нових радних места и технолошки напредак могуће је достићи само обезбеђивањем политичке стабилности у све неизвеснијим годинама које су пред нама. Зато су грађанима Србије, више него икада пре, потребни поуздана власт  и вођство које наша листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Српска народна партија, као део коалције,  могу обезбедити.

Српска народна партија пружа снажну подршку нашој заједничкој листи ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ на свим нивоима власти. Уверени смо да су успех ове листе и континуитет политике председника Вучића гаранција даљег напретка и побољшања животног стандарда свих грађана Србије.“, закључио је Поповић.

Др Поповић се у току посете састао и са председником Привременог органа општине Љубовија, Миланом Јовановићем, са којим је разменио мишљење о тренутној политичкој ситуацији, могућностима за развој привреде и ангажовање локалне самоуправе у циљу унапређења квалитета живота грађана ове општине и западне Србије.

Опције за дељење поста