Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ У ПОСЕТИ ЛОЗНИЦИ

У току данашње посете Лозници, председник Српске народне партије, др Ненад Поповић, разговарао је са окупљеним грађанима и том приликом поручио следеће:

„Са великим задовољством данас отварамо нови простор Градског одбора Српске народне партије у Лозници. Оваква отварања широм Србије сведоче о стабилном напретку и непрестаном расту наше партије. Заиста сам срећан што све већи број наших суграђана препознаје нашу политику традиционалних, конзервативних вредности као решење својих проблема и гарант боље будућности.’’

,,Подршка Српске народне партије нашој заједничкој листи ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ је непоколебљива на свим нивоима власти. Убеђени смо да ће успех ове листе на изборима 17. децембра најбоље служити интересима наших грађана, настављајући политику председника Вучића која је у претходном периоду донела значајан напредак и побољшање животног стандарда у Србији.

Наши заједнички циљеви су наставак економског развоја, креирање нових радних места и технолошки напредак који можемо достићи обезбеђујући политичку стабилност наше земље и у годинама које су пред нама. У овом времену пуном изазова, Србији је потребно поуздано вођство које наша листа ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и Српска народна партија као део те коалиције могу да обезбеде грађанима.“, рекао је Поповић.

У току посете, у присуству др Ненада Поповића одржан је састанак Градског одбора Српске народне партије и отворене су канцеларије где ће грађани свакодневно моћи да разговарају са члановима локалног Одбора о свему што утиче на живот у њиховом граду и у Подрињу.

Др Поповић је посету завршио обиласком Цркве Свете Тројице у Брадићу, која представља драгоцени део историје Подриња и српске духовне традиције.

Опције за дељење поста