Srpska narodna partija

Поповић: Млађан Ђорђевић жели поново да посвађа Србију и Русију

Млађан Ђорђевић у својим неутемељеним и површним изјавама настоји да у јавности створи утисак да су односи Србије и Русије лоши и да државно руководство Србије, на челу са председником Александром Вучићем, руши пријатељске и партнерске односе Србије и Русије.

Овај човек, за кога одговорно тврдим да нема апсолутно никакав контакт са државним руководством и институцијама Руске Федерације, лажно се представља као пријатељ Русије и покушава да тиме уграби понеки политички поен у бирачком телу Србије.

Као министар у Влади Србије, која је остварила најбоље односе са Руском Федерацијом у историји, захваљујући председнику Александру Вучићу и председнику Владимиру Путину, доследно  ћу раскринкавати ове неистине Млађана Ђорђевића и њему сличних којима је једини циљ слаба Србија која је посвађана са Русијом.

Млађан Ђорђевић је „кукавичје јаје“ које се подмеће патриотском бирачком телу. Он се представља као заговорник сарадње са Русијом, а у ствари се ради о човеку који је био део власти која је чинила све да посвађа Србију и Русију. На срећу, то се никада неће догодити, јер и Млађан Ђорђевић и његови тадашњи шефови никада више неће добити прилику да одлучују о судбини Србије.

Влада Републике Србије, уз подршку председника Александра Вучића, наставиће да ради на јачању односа са Русијом и реализацији започетих економских пројеката, јер је чврста сарадња са Русијом гарант економског напретка Србије и очувања територијалног интегритета и суверенитета Србије по питању Косова.

Опције за дељење поста