Srpska narodna partija

Поповић: Ђукановићев режим оголио своје антисрпско лице

Одлука антисрпског црногорског режима Мила Ђукановића да једино грађанима Србије и Републике Српске забрани улазак у Црну Гору још једном отворено сведочи о намерама те власти према Српском народу и Српској Православној Цркви.

Више пута смо истицали да је тај уцењени црногорски режим мали и обичан пион у реализацији циљева његових моћнијих страних спонзора да ове године, на велики јубилеј стогодишњице обнове Српске Патријаршије, уништи Српску Православну Цркву баш у Црној Гори која је вековима чувала трон пећких Патријарха кроз најтежа времена наше националне историје.

Други циљ је да кроз прогон, претње и сваку могућу дискриминацију уништи политичку снагу Срба у тој држави, и да на попису становништва следеће године наш народ сведе на статистичку грешку у држави која је од искона била српска и чији су темељи само српски.

После овакве антицивилизацијске и шовинистичке одлуке црногорског режима дошао је тренутак да и Србија почне да подвлачи црту на деценијско штеточинско деловање тог режима у Републици Србији.

Време је да се коначно стане на пут њиховим мафијама и криминалцима, који су се увукли у све поре нашег друштва, као и да се до краја оголи како тај антисрпски режим делује на политику, економију, службе безбедности и медије у Србији, и ко се све директно или индиректно плаћа из Подгорице да би подржавао Мила Ђукановића и ћутао на прогон нашег народа и наше Цркве.

Такође, сада је прилика да се активно делује према међународној заједници, и да се до краја разобличи тај последњи диктаторски режим у Европи, који у свом страху да не буде оборен и да му не буде суђено за криминал, не преза од поступака према Србима и српској Цркви за које смо сви у Европи мислили да су поражени пре 75 година.

Без обзира на све вишегодишње  шовинистичке и антицивилизацијске покушаје разних антисрпских режима, попут Ђукановићевог у Црној Гори, да раздвоје јединствени српски народ, уверен сам да вековну народну тежњу и вољу српског народа да буде јединствен нико никада неће моћи да сломи и да ће наш народ у будућности, слободно и демократски и у Србији и у Црној Гори то јединство и остварити.

Опције за дељење поста