Srpska narodna partija

Поповић: Честитам слободу грађанима Никшића

”Честитам грађанима Никшића и партијама из владајуће већине у Црној Гори на победи на локалним изборима у Никшићу на којима је после 30 година власти Мила Ђукановића извојевана слобода”, рекао је министар у Влади Републике Србије и председник Српске народне партије Ненад Поповић.

Поповић је указао да је победа на локалним изборима у Никшићу резултат демократских промена које су се догодиле у Црној Гори на парламентарним изборима и да су те промене незаустављиве.

”Крај тих промена биће смена председника Црне Горе Мила Ђукановића, којем је јуче чак и родни град Никшић окренуо леђа”, рекао је Поповић.

Он је указао да се народ у Црној Гори ослободио стега и да је резултат избора у Никшићу показао шта народ Црне Горе мисли о диктатури Ђукановићевог режима.

”Колико је тај диктаторски режим био самоуверен и осион најбоље показује њихова спремност да се дрзну да ударе на Цркву и светиње. Када кренете против Светог Саве и Светог Василија Острошког, наравно да сте истог момента осуђени на пропаст”, рекао је Поповић и додао да се у Београду са дивљењем и поносом гледа на уздизање слободног народа у Црној Гори.

Опције за дељење поста