Srpska narodna partija

Палалић: Србија не подржава антируску Резолуцију

Никога не изненађује што су опозиционе левичарске и квази либералне странке, њихови интелектуалци и аналитичари, медији и невладине организације који их подржавају напале Србију због одлуке да у Уједињеним нацијама не подрже предлог једне пристрасне и суштински антируске Резолуције.

Читав овај напад има јасну везу са другим тачкама државне политике, јер се они годинама отворено залажу да се Србија одрекне Косова и да се одрекне сваке политичке сарадње са Русијом, која нам у одбрани нашег територијалног интегритета принципијелно и доследно помаже у Уједињеним нацијама.

Забити нож у леђа Русији баш по питању које за њу има витални интерес, и то у Уједињеним нацијама, где нас је Русија својим ветом спасила да не будемо проглашени геноцидним народом, највеће је задовољство тих отворених заговорника слабе и зависне Србије и врхунац њиховог бешчашћа.

Исто су тако напали и именовање Арно Гујона, великог пријатеља Србије, истинског патриоту и хуманитарца, који је помогао небројеним српским породицама на нашем Косову и Метохији.

Свакако да они нису сами, и да имају своје налогодавце и инспираторе којима је годинама трн у оку независна политика Србије коју спроводе председник Вучић и Влада Србије.

Међутим, једна слободна, независна и самосвесна Србија, која има своје достојанство и поштује своја пријатељства увек непогрешиво зна да заштити своје дугорочне државне интересе и одржи савезништва, упркос свим притисцима у овом променљивом свету.

Због тога је одлука Србије да стане – уз Русију у Уједињеним нацијама потпуно исправна и најбоља одлука коју, чврсто сам уверен, подржава читав српски народ.

Опције за дељење поста