Srpska narodna partija

Палалић: Лаж је да су у Европском парламенту сви против Србије

После још једног напада на Србију немачког европосланика из редова зелених, Виоле фон Крамон, јасно је да се овако агресивном кампањом левих, зелених и либералних посланика ствара лажна слика да су у Европском парламенту сви против Србије.

Овај посланик следи исту матрицу оптужби коју је током прошле године предводила Тања Фајон, такође левичарски европосланик.

Оваква активност левичарских европосланика координарна је са разним деловима бојкот опозиције која је годинама сарађивала са таквим странкама у Европи.

Треба јасно рећи да су се ове левичарске, зелене и либералне групе које сада у јавности Србије делују преко својих посланика отворено сврстале на страну опозиције која је бојкотовала изборе, и да су сви њихови наступи у вези Србије пристрасни и у функцији рушења српске власти и независне српске политике.

Све њихове оптужбе о тобожњем лошем стању демократије у Србији бивају потпуно огољене када отворено, као сада посланик фон Крамон, крену да нападају сарадњу Србије са Русијом, или критикују наше државно руководство када брани Републику Српску, или износи јасне позиције по питању одбране Косова.

Потпуна је неистина да Србија нема пријатеље у Европском парламенту.

Има их много више него ових противника Србије, и наши пријатељи европосланици подржавају Србију.

Они подржавају нашу државу и наш народ, не желећи да се мешају у унутрашње политичке борбе као што то раде Тања Фајон, Виола фон Крамон и њима слични левичарски посланици, који пристрасно навијају за опозицију и желе промену власти у Београду.

На основу изјава Фон Крамон и сличних, јасно је какву они власт у Србији прижељкују, и нема никаквих илузија да би у случају да победе њихови фаворити уз бојкот опозиције, Србија увела санкције Русији, одрекла се Косова и Републике Српске и дигла руке од заштите Срба у региону.

Са таквима на власти Србија би опет била крива за све ратове на Балкану, никад довољно кажњена, никада довољно мала и никада довољно понижена.

Такав сценарио ти европосланици никада неће дочекати, јер грађани Србије јако добро памте власт њихових опозиционих штићеника и сва понижења и извињавања тих година.

Треба им јасно поручити да том агресивном кампањом против Србије и њеног легитимно и легално изабраног руководства никада неће постићи свој крањи циљ – рушење независне и суверене политике државе Србије, јер је таква политичка воља српског народа.

Опције за дељење поста