Srpska narodna partija

МИНИСТАР ПОПОВИЋ: КРИМИНАЛАЦ ЂУКАНОВИЋ УПЛАШЕН ЗБОГ ХАПШЕЊА

Председник Црне Горе Мило Ђукановић уплашен је због хапшења које му неминовно прети за организовани криминал, трговину дрогом и цигаретама, а за шта постоје чврсти докази у црногорском и међународним тужилаштвима.

Због тога је спреман да учини све да остане на власти, па макар и по цену тога да крене у рат против сопственог народа и државе, али и у рат против цркве, коју, као осведочени комуниста, мрзи из дубине душе и жели да је уништи. Његов улог нема цену, јер то више није само његова политичка каријера, већ је то и његова лична слобода и извесна могућност да крај живота дочека иза решетака.

Са том опасношћу није суочен само Ђукановић, већ и многи припадници његове мафијашке хоботнице, чији се пипци протежу широм Црне Горе и Балкана. Ова пословна, политичка и медијска мафијашка хоботница ускоро ће се суочити са механизмима правне државе Црне Горе, и отуд долази сва нервоза и отров који Мило Ђукановић сеје у хрватским медијима, тражећи савезнике у онима који деценијама уназад воде антисрпску кампању у региону и међународној јавности.

Међутим, ово није време од пре двадесет или тридесет година, када међународна јавност није знала ко је Мило Ђукановић. Данас је овај аутократа прозрен у међународној политичкој јавности и зато су му сви некадашњи савезници окренули леђа. Прозрен је као криминалац, комуниста, аутократа и политички губитник који силом покушава да прекраја демократску вољу грађана Црне Горе, али и да им силом, снајпером, одузме право на слободу вероисповести загарантовано Уставом.

Осим што је шеф организованог криминала у Црној Гори, Мило Ђукановић је политички конвертит и потурица, који је током своје политичке каријере мењао идеологије и ставове искључиво по мери оних који су му помагали да сачува место сувереног владара Црне Горе. Некада је то био Милошевић, када је Ђукановић уз његову подршку био премијер Црне Горе, а данас је то НАТО пакт, на чију подршку се Ђукановић донедавно ослањао, а који му је данас, по свему судећи, отказао подршку, не желећи да буде саучесник у његовим криминалним радњама.

Све што данас ради Ђукановић осликава тужан крај једног диктатора, који је дошао на власт на крилима комунизма, а који је временом, комунистичку идеологију заменио једином коју данас признаје – идеологијом организованог криминала и трговине дрогом.

Опције за дељење поста