Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ: САЧУВАТИ БЕЗБЕДНОСТ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Сазнања која су посредством Европола добиле српске службе безбедности о припреми атентата на председника Александра Вучића изазивају дубоку забринутост и указују да је неопходно да се као држава још одлучније супротставимо организованом криминалу.

Информације да се на челу криминалне групе која је припремала убиство председника Вучића налази шеф кавачког клана Радоје Звицер указује да се политички инспиратори и наручиоци овог атентата налазе у Црној Гори где кавачки клан има заштиту режима Мила Ђукановића.

Као човек који непрестано добија претње од представника криминалних кланова из Црне Горе повезаних са Милом Ђукановићем, веома добро разумем и озбиљно схватам опасност која прети председнику Вучићу. Ови криминалци и њихови политички заштитници спремни су да убију свакога ко им се супротстави и стане на пут њиховим криминалним радњама.

Зато позивам надлежне органе да предузму све неопходне мере да лична безбедност председника Александра Вучића буде сачувана, а налогодавци и директни учесници у припреми атентата на председника буду откривени, ухапшени и најстрожије кажњени.

Опције за дељење поста