Srpska narodna partija

Поповић: Односи Србије и Русије најбољи у новијој историји, појединци безуспешно покушавају да нас посвађају

Колико поједини представници српске опозиције живе вам реалности, и чине све да посвађају Србију са њеним најважнијим савезницима, најбоље показује пример самозваног политичара Млађана Ђорђевића.

Овај човек, који своје име гради на изношењу бесмислених тврдњи о наводно лошим односима Србије и Русије, данас из Москве поново напада сопствену државу мислећи да ће тиме добити неки политички поен.

Колико су бесмислене његове тврдње најбоље говори чињеница да у овим најтежим тренуцима за наш народ, Србија и Русија преговарају о покретању производње руске вакцине у Србији, а ускоро очекујемо и да у нашу земљу буду допремљене руске вакцине за које се бори  читав свет.

То је свакако резултат политике коју је претходних година водио председник Вучић и српска Влада.

Крајње је понижавајуће доћи у Москву, нападати своју државу, износити најгрубље неистине о српској државној политици у покушају да се Србија и Русија посвађају.

Управо због тога што су данас најбољи могући односи Србије и Русије у новијој историји, управо због тога што ћемо уз помоћ Русије ојачати наш здравствени систем и сачувати здравље грађана, и управо због тога што са Русијом радимо на реализацији низа важних државних пројеката, грађани Србије верују председнику Србије и српској Влади када граде партнерство са Русијом.

Такви као Млађан Ђорђевић никада неће добити подршку грађана Србије, јер ниједан Србин неће допустити да било ко посвађа Србију са њеним пријатељем и савезником – Русијом.

Опције за дељење поста