Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ: НАСТАВЉАМО ПАРТНЕРСТВО СА СНС, ПОДРШКА ВУЧИЋУ НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА

Српска народна партија наставља коалициону сарадњу са Српском напредном странком на парламентарним и београдским изборима, а на изборима за председника Републике Србије подржаћемо заједничког кандидата наше коалиције Александра Вучића.  

Подршка председнику Вучићу је подршка очувању континуитета у развоју суверене, економски снажне, међународно уважене и модерне Србије. 

Српска народна партија наставиће да преко својих представника у Влади Републике Србије и Народној скупштини Републике Србије заступа политику јачања политичке, економске и војне сарадње са Русијом, очувања Косова у границама Србије, очувања Републике Српске и заштите права српског народа у Црној Гори и окружењу, као и политику противљења чланству Србије у НАТО пакту који је бомбардовао нашу земљу противно међународном праву. Сигуран сам да ће наша коалиција однети убедљиву победу на парламентарним, градским и председничким изборима, јер бирачи гласају за сигурност, рад и резултате, а то су управо најснажније одлике наше коалиције.

Опције за дељење поста