Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ: НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕМО НАСИЉЕ НАД ИНСТИТУЦИЈАМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Лидер Српске народне партије, др Ненад Поповић, изјавио је:

„Најоштрије осуђујемо вандалско насиље које су вечерас над институцијама Републике Србије починили представници левичарско-либерално-зелене опозиције. Не постоји ни једно оправдање да се руши сопствена држава зарад жеље да се насилно и мимо народне воље узме власт.

Народ је на изборима, гласовима које је дао листи ,,Александар Вучић – Србија не сме да стане“, јасно и недвосмислено одлучио ко треба да води Србију и Град Београд. Не постоји друга реч него: ,,кукавичлук“ да опише оне који беже од сопствене одговорности за изборни неуспех, и прибегавају насиљу и рушењу седишта државних институција.

Крајњи циљ овог безумног насиља је јасан ― срушити независну и суверену политку Србије и ставити је у ред послушних, неслободних нација којима ће одлуке о сопственој судбини доносити други. За почетак би нас натерали да признамо Косово и уведемо санкције Русији.

Позивамо надлежне органе да хитно реагују примењујући закон према свим насилницима који су ломљењем и паљењем Скупштине Града Београда починили тешка кривична дела, осрамотивши не само себе, већ и дајући повод за ликовање свима онима којима напредак и бољитак Србије нису у интересу.

Сва њихова срамна работа је узалудна. Србија ће победити и неће стати!“

Опције за дељење поста