Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ: МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПРИПАДА ПРОШЛОСТИ

Очајни и уплашени политички губитник Мило Ђукановић поново је лажно оптужио председника Србије Александра Вучића да води великосрпску политику.

Ђукановић вређа српског председника мислећи да ће се тако додворити земљама које су годинама толерисале његову тиранију јер је чинио све да Црну Гору одвоји од Србије.

То је човек који је забио нож у леђа Србији признањем Косова, човек који је нападао Српску православну цркву, протеривао из уџбеника ћирилицу и српске писце, хапсио свештенике, спречавао запошљавање Срба у јавним институцијама.

Ђукановић не може да поднесе да је Србија сада лидер региона у борби против пандемије, у вакцинацији, обнови здравства, економском расту, новим инвестицијама и подршци привреди и грађанима.

У својој паници Ђукановић очито не види да је прошао рок трајања његове владавине. Више никога у међународној заједници не интересују његове поруке. Оно због чега су га држали на власти и слободи, он им је обавио. Једино за шта ће им сада бити потребан јесте да се на његовом примеру докаже функционисање правне државе и да нико није изнад закона.

Нико више у Црној Гори не жели његову политку подела, мржње, економског урушавања и свеопште корупције и криминала.

Србија и њен председник Александар Вучић воде мудру и опрезну, али доследну и непоколебљиву политику заштите интереса Србије и српског народа у региону.

Снажно подржавамо нашу браћу у Црној Гори и чврсто бранимо Републику Српску, помажући јој више него икада.

Нико, а понајмање политички губитник Мило Ђукановић не може да српском државном руководству одузме легитимно право да јача Србију и штити Србе ма где они живели.

Опције за дељење поста