Srpska narodna partija

Поповић: Харадинај политички губитник и ратни злочинац

Политички губитник и ратни злочинац, Рамуш Харадинај, суочен са оптужбама за најмонструозније злочине над српским народом, жели да се врати са маргине у политички живот, бесно нападајући екстремистичким ставовима Србију и њеног председника Александра Вучића.

У одсуству било какве идеје за преговоре са Београдом, осим бесмисленог захтева да Београд призна насилну сецесију наше јужне покрајине, Харадинај у очају своје губитничке позиције поново покреће тему стварања Велике Албаније.

Он то чини како би га спонзори лажне државе Косово, чији крајњи циљ и јесте стварање Велике Албаније, подржали као могућег кандидата за председника те неуставне творевине.

Харадинај и његови спонзори никако да схвате да са данашњом Србијом и њеним државним руководством није могуће разговарати језиком уцена, притисака и претњи.

Такве захтеве Србија не испуњава ни његовим западним менторима, који на разне начине врше притисак на Србију, а камоли њему који је само њихов трбухозборац.

Харадинај је увек био мали политички миш од кога реално у преговорима Београда и Приштине апсолутно ништа не зависи.

Он је обичан извођач радова оних који га годинама држе у политичком животу, скидајући га и враћајући га на функције у зависности од процене њихових интереса на Балкану. А сада је тај извођач радова оптужен, притиснут, уцењен и уплашен, што га чини спремним да изврши сваки налог како би спасао своју кожу.

Српска политика коју данас предводи преседник Александар Вучић доследно и мудро ће и у овим сложеним околностима штитити државне интересе и интересе Срба.

Оставићемо терористима попут Харадинаја да сањају своје пусте и нереалне снове о Великој Албанији, који никада док је Срба и наше одлучности да се боримо за Косово, неће бити остварени.

Опције за дељење поста