Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ: ДРЖАВА ПОКАЗАЛА ДА ЈЕ ЈАЧА ОД МАФИЈЕ

БЕОГРАД, 08. фебруар 2021 – Хапшењем криминалне групе Вељка Беливука држава је показала одлучност, снагу и посвећеност изградњи владавине права и заштите уставног поретка Републике Србије. 

Борба против организованог криминала коју је покренуо председник Александар Вучић, део је државне политике да Србија постане уређена, сигурна и правна држава у којој се уставна права грађана поштују, а институције ефикасно спроводе своје надлежности. 

Данашња седница Савета за националну безбедност, посвећена борби за коначно  сламање организованог криминала у Србији, снажна је и недвосмислена порука да ниједан криминалац и криминални клан у Србији не могу да буду јачи од државе. 

То је истовремено порука да је наша држава посвећена стварању повољног амбијента за нове инвестиције које значе нова радна места и бољи живот грађана. 

Економски развој једино је могућ у држави у којој свако ко је прекршио закон мора да одговара пред тим истим законом. 

На крају, овај коначни ударац задат мафији у Србији, показује да Србија, после година слабљења и економског пропадања, има јасан циљ и перспективу да постане просперитетно европско друштво које баштини изворне европске вредности, као што су владавина права, очување безбедности и гарантовање сигурности капитала и својине сваког појединца.

Опције за дељење поста