Srpska narodna partija

КОНЗЕРВАТИВНА ОМЛАДИНА: ЗАЈЕДНО ЗА ОЧУВАЊЕ ТРАДИЦИЈЕ КАО ТЕМЕЉА ДРУШТВА

Представници омладине Српске народне партије учествовали су на међународној конференцији под називом “Transantlantic Patriot Sumit” у организацији Republicans for National Renewal из САД, италијанске “Лиге“ и мађарског “Фидеса”. 

Циљ конференције, која је окупила младе конзервативце из европских странака и САД, био је да се пронађу модели како да се заштите изворне вредности на којима почива наша цивилизација.

Учесници из европских земаља и САД обрадили су теме мигрантске кризе, заштите породице и цензуре у медијима и разменили су своја искуства и виђења изазова са којима се њихове земље суочавају на тим пољима.

Закључак конференције је да само заједно конзервативне партије широм света могу да се одупру негативним променама које прете да угрозе политички, друштвени и економски поредак какав познајемо.

Учесници конференције истакли су важност очувања слободе и суверенитета држава и нација утемељеним на легалности и поштовању права и традиције.

На конференцији су учестовали представници политичких партија и организација: Fidesz (Мађарска), Lega (Италија), Law and Justice (Пољска), Vlaams Belang (Фландрија), National Rally (Француска), Crhistian Demotaric People’s Party (Мађарска), Formum of Democarcy (Холандија), Freedom Party of Austria (Аустрија), Slovenian Democratic Party (Словенија), National Alliance (Литванија), Conservative People’s Party of Estonia (Естонија), Republicans for National Renewal (САД).

Опције за дељење поста