Srpska narodna partija

ЧЛАНОВИ ПРВОГ КЛУБА ДАМА У ПОСЕТИ НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Народни посланик Српске народне партије Снежана Петровић била је домаћин члановима првог Клуба дама Србије.

Снежана Петровић је овом приликом изразила задовољство што је имала прилику да угости успешне жене из Србије и разговара са њима о проблемима и предлозима за унапређење положаја жена у Србији.

”Велика ми је част што смо данас заједно у Народној скупштини Републике Србије и што разговарамо о свим темама које се тичу жена и њиховом што активнијем учешћу у јавном животу у Србији. Желимо заједно да дефинишемо решења и предлоге како би се жене што више охрабриле да учествују у политици, развијају своје бизнисе и граде нашу земљу”, нагласила је Петровић.

Дејан Пантивћ, инцијатор идеје и оснивач манифестације ”Дама године” оценио је да је посета била одлична и да би било добро да и остале организације и школе да што чешће организују посету Народној скупштини Републике Србије.

”Данас смо искористили прилику да будемо гости једне од најважнијих институција у нашој држави. Десетак наших чланица имале су прилику да се упознају са целим историјатом установе и начином доношења закона и радом у Народној скупштини Републике Србије”, рекао је Пантић.

Цео прилог о посети Народној скупштини можете погледати на прилогу ТВ Студио Б:

Опције за дељење поста