Srpska narodna partija

Поповић: Млађан Ђорђевић се лажно представља и обмањује грађане Србије

Самопроглашени лидер опозиције Млађан Ђорђевић већ дуже време обмањује јавност Србије о својим тобожњим контактима у Русији и наводном утицају код поједних руских политичара.

Истичем са пуним сазнањем, да се ради о најобичнијој превари, јер тај човек, који је звезда прозападних медија у Србији, који мрзе и Србију и Русију, нема никакав контакт ни са једном озбиљном руском институцијом.

Он се лажно представља и обмањује грађане Србије.

У наредном периоду бавићу се обманама овог лажног русофила и лажног патриоте, који је као Тадићев саветник и Ђиласов кум учествовао у највећим издајама које је та власт учинила по питању Косова, заштите Срба у региону и кварењу односа са Русијом.

Млађан Ђорђевић и они који воде кампању у западним, антируским и левичарским медијима, измишљајући да су односи Србије и Русије лоши, управо желе да наруше те односе, како би на власт дошла нека њихова Влада која би издала српске националне интересе и признала Косово.

Данас су односи Србије и Русије најбољи у историји, а изграђено поверење између два председника Александа Вучића и Владимира Путина, као и започети међудржавни пројекти између Србије и Русије, гарант су развоја још интензивнијих билатералних односа у будућности.

Опције за дељење поста