Srpska narodna partija

Сарадња са Европом

У свету који се непрестано мења, наша посвећеност очувању традиционалних вредности остаје непоколебљива. Српска народна партија дубоко верује да снага наше нације лежи управо у сарадњи с онима који деле нашу визију – визију која заговара повратак традицији, поштује суверенитет сваке нације и слави богатство европске баштине.

Наша сарадња с конзервативним странкама широм Европе није само политички савез; то је продубљивање пријатељских односа вођено заједничком посвећеношћу очувању наших традиционалних вредности. Наша партија од самог постанка негује односе са најбитнијим конзервативним партијама на европској сцени, а циљ нам је да створимо Европу где се баштина, култура и идентитет сваке нације славе и штите – Европу у којој је Србија равноправан и поштован партнер.

Одлучни смо у настојању да наше нације остану чврсто укорењене у традиционалним вредностима које нас дефиншу. Наша сарадња са странкама и организацијама које деле ову посвећеност доприноси стварању Европе у којој снага традиције не бива потиснута у вртлогу промена које доноси модерно друштво. Очување наших конзервативних, традиционалних вредности је основа наше сарадње и кључна компонента наше визије за европску будућност Србије.

Остале међународне сарадње