Srpska narodna partija

Сарадња са Сједињеним Америчким Државама

Не одустајући од својих вредности, Српска народна партија доследно гради сарадњу са конзервативним партнерима и у Сједињеним Америчким Државама. Темељећи све на узајамном поштовању, развили смо савез укорењен у веровању да традиција и најбитније вредности онога што чини једну нацију треба да остану у самом срцу наших друштава.

Сарадња Српске народне партије и америчких Републиканаца није само формално партнерство; то је пријатељство утемељено на заједничком поштовању према нашим коренима и памћењу светлих момената наше богате заједничке историје. Кроз размену искустава и најбољих пракси, ми радимо заједно како бисмо осигурали да наше традиционалне вредности буду препознате и поштоване широм света. Циљ су нам очување интегритета традиционалне породице, промоција конзервативних вредности, морала и етике, као и изградња система који преносе те вредности на будуће генерације.

Наша партија се поноси чињеницом да игра кључну улогу у очувању традиционалних вредности које су камен темељац наших друштава. Верујемо да су те вредности универзалне, невезано за географске границе. Кроз сарадњу с партнерским организацијама и партијама које деле исто поштовање према традицији и моралу, ми градимо мостове ка будућности у којој ће те вредности остати нетакнуте.

Остале међународне сарадње