Srpska narodna partija

Поповић: Косово је Србија

Прошло је седамнаест година од организованог погрома српског народа на нашем Косову.

Убиства, насиље, рушење и скрнављење храмова Српске православне цркве коју су мржњом и окрутношћу извршили шиптарски сепаратисти и терористи, имала су само један циљ, етнички чисто албанско Косово и припрему за насилни, противуставни акт отцепљења.

Свима је јасно да је Мартовски погром из 2004. године тесно повезан са противуставним и противправним проглашењем лажне државе Косово.

Српски народ и српска држава су из овог страдања извукли јасне поуке и данас воде политику руководећи се овим поукама.

Прва је да уколико желимо да заштитимо наш народ на Косову, морамо економски и војно да ојачамо Србију, тако да свако ко би се усудио да поново покуша да протера наш народ, мора да зна да ће добити одговор државе Србије.

Друга је поука да се у одбрани наших националних интереса морамо прво ослонити на себе, на наше јединство и државну снагу, а онда на пријатеље у свету који нас подржавају и бране у свим међународним институцијама наше неприкосновено право на Косово.

И треће, да никада не прихватимо и не признамо насилни акт сецесије Косова, заснован на злочинима над нашим народом и да непоколебљиво, стрпљиво и мудро, на сваком месту, тврдимо оно што сваки Србин од памтивека зна – Косово је Србија.

Опције за дељење поста