Srpska narodna partija

СНП и СНС потписале споразум о заједничком учешћу на предстојећим парламентарним изборима

Српска народна партија потписала је коалициони споразум са Српском напредном странком о заједничком учешћу на предстојећим парламентарним изборима.

Уверени смо да ће наша заједничка изборна листа “Александар Вучић-за нашу децу “ остварити убедљиву победу како би се очувао територијални интегритет Србије и наше Косово, независна државна политика и самосталност Србије, како би се заштитио српски народ у региону и његове светиње, а кроз културу сећања обележавали дани наших победа и страдања, како никада не бисмо заборавили ко смо били и какви морамо увек бити.

Изборни успех наше листе једини је гарант очувања истински пријатељских и савезничких односа са Русијом и њеним председником Владимиром Путином.

Победа наше изборне  листе омогућиће наставак економског развоја и јачање Србије, модернизацију и повезивање са развијеним светом кроз даљи развој ИТ сектора, дигитализацију и нове технологије, отварање нових стартап центара и технолошких паркова, што ће задржати младе стручњаке у Србији и повећати наш извоз, али и привући нове инвестиције и отворити нова радна места.

Позивам све грађане да у великом броју изађу на предстојеће изборе и на тај празник демократије својим гласањем потврде да је Србија стара, озбиљна држава, са демократским традицијама, а Срби државотворан народ који чува своја сећања на прошлост и чува свој идентитет, али и гледа у будућност, градећи јаку, демократску и стабилну Србију.

Опције за дељење поста