Srpska narodna partija

ДР НЕНАД ПОПОВИЋ ОСУДИО ПРЕТЊУ УПУЋЕНУ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ И ЊЕГОВОМ СИНУ ДАНИЛУ

,,Насилна реторика представника опозиције, који годинама усмеравају своју мржњу и фрустрације према председнику Вучићу и његовој породици, достиже врхунац у отвореној претњи упућеној председнику Вучићу и његовом сину Данилу од стране опозиционара Срђана Шкоре.
У немогућности да понуде јасну визију развоја Србије и конкретан програм, њихова политика се свела на пуко негирање онога што раде председник и Влада, да би сада добила свој монструозан облик у претњи смрћу члановима председникове породице.
Држава мора хитно да спречи ову промоцију насиља и отворене агресије према највишим државним органима, а посебно када је у питању породица, за чији опстанак и јачање би требало да се сви у Србији залажемо.
Овај случај никако није изолован, већ је плод свесно креиране атмосфере од стране опозиције која не уме да дебатује аргументима, него прети убиством и прогоном.
Не постоји већи морални суноврат него када се у јавном деловању сва критика рада политичког противника сведе на мржњу и претње према њиховој деци.
Познајући Данила, као пристојног и васпитаног човека, ова дугогодишња кампања лажи и његовог свесног демонизовања у опозиционим медијима и странкама, неће променити његов патриотизам и оданост нацији и вери, нити ће га уплашити и поколебати да истраје у својим уверењима.
Породица је светиња, а онај ко у то не верује и ко је скрнави оваквим претњама недужној деци, нити разуме ко су Срби, нити разуме нашу православну веру.“, изјавио је председник Српске народне партије и министар у Влади Републике Србије др Ненад Поповић.
Опције за дељење поста