Srpska narodna partija

„Српски народ се никада неће одрећи Косова, никада неће ући у НАТО, увести санкције Русији, увек ће бранити Републику Српску, бранити наше право на слободу. То су темељи политике Српске народне партије. Слободна и независна Србија. Ту борбу настављамо“, рекао је данас Ненад Поповић, председник Српске народне партије обраћајући се руководству општинских одбора из Златиборског округа.

Он је говорећи о свим изазовима са којима се као народ суочавамо, посебно истакао Русију као најважнијег политичког и економског партнера Србије.

„Србија у својој прошлости није имала ближег пријатеља од Русије, нити је имала савезника са којим су њене везе кроз историју биле дуготрајније и садржајније. Због тога ћемо у будућности још интезивније радити на унапређењу свеукупних односа Србије и Русије која нашој земљи пружа заштиту њених кључних, државних и националних интереса“, додао је Поповић.

Поповић је такође истакао да смо као држава и народ изложени огромним притисцима да се одрекнемо Русије, Косова, породице, цркве, свега оног што нас је очувало у најтежим тренуцима наше историје.

„Ми се наших пријатеља и темеља наше политике, никада нећемо одрећи, а посебно не због власти“, закључио је Поповић.

У наставку састанка анализиран је досадашњи рад организације у Западној Србији који је високо оцењен, а Снежана Петровић, народни посланик и регионални координатор СНП и Милош Гагић председник Извршног одбора СНП представили су план будућих активности.

Они су у свом обраћању истакли да је организација активна и спремна за све изазове који се стављају пред њу, посебно наглашавајући предстојеће редовне парламентарне и локалне изборе.

Опције за дељење поста