Srpska narodna partija

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЈАЧА ЗА ЈОШ ЈЕДНОГ ОДБОРНИКА У ЛОЗНИЦИ

На седници Скупштине града Лознице Јелена Матић Калабић изјаснила се да ће од данас деловати у оквиру одборничке групе СНП чиме је Српска народна партија добила још једног истакнутог члана и одборника. 

Овом приликом Матић Калабић изјавила је да у Српској народној партији препознала снагу која неуморно ради на побољшању услова живота свих грађана и одговорно и доследно брани наше најважније националне и државне интересе.

”Очување Косова и Метохије, заштита Републике Српске и свих Срба у региону, помоћ женама за развој и покретање бизниса, обезбеђивање најбољих услова за наше научнике, озбиљна локална политика само су део онога по чему је препознатљива Српска народна партија и најважнији разлог због чега сам одлучила да јој приступим”, изјавила је Јелена Матић Калабић.

Председник Градског одбора Српске народне партије у Лозници Саво Стевановић изразио је задовољство јачањем организације у овом граду.

”Српска народна партија јача сваким даном, јер радимо у интересу грађана Лознице и решавању свакодневних проблема наших суграђана. Редовно обилазимо свако место, сваку месну заједницу и заједно са комшијама креирамо најбољу политику за све грађане Лознице”, рекао је Стевановић.

Одборничка група Српске народне партије од данас броји 3 одборника у Скупштини града Лознице. 

Опције за дељење поста