Srpska narodna partija

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА ОСУДИЛА ЗАБРАНУ УЛАСКА ФУДБАЛЕРА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ НА КОСОВО

Српска народна партија осуђује бесрамно и дивљачко понашање сепаратистичке власти у Приштини на административном прелазу Јариње, где су уз претње и оружје спречили да на наше Косово уђу фудбалери и навијачи Црвене звезде.

Осокољени подршком својих ментора који су затворили очи док се стварала та лажна монструм држава, беспризорно пред целим светом показују да не презају да погазе и презиру сваку вредност на којој се заснива данашња цивилизација.

Није чудно што им смета спорт и фудбалска утакмица када су гледали немо док њихови суграђани пуцају у леђа српској деци која се купају у реци или српским жетеоцима.

Српска народна партија сматра да је ово још један доказ да са још већом чврстином, одлучношћу и јединством треба да бранимо наш Устав и Резолуцију 1244, по којој је цело Косово неотуђиви део Србије.

Оваквим варварима, којима ништа није свето не треба попуштати у овим најважнијим тачкама ослонца наше националне и државне политике, јер ако данас забрањују утакмице, сутра ће забрањивати одласке у Цркве и манастире, у српске школе и факултете.

Нема предаје, Косово је Србија!

Опције за дељење поста