Srpska narodna partija

СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА ОД ДАНАС У УЖИЧКОЈ СКУПШТИНИ

Одборник Скупштине града Ужица Слободан Кузмановић, приступио је Српској народној партији, чиме је СНП добила представника у локалном парламенту у овом граду. 

Том приликом Кузмановић је истакао да ће као одборник Српске народне партије у локалном парламенту указивати на решавање актуелних економских проблема ужичког краја. „Желим да своје знање и дугогодишње искуство привредника ставим у функцију оснаживања економије и раста стандарда грађана Ужица. То треба да буде циљ сваке политике, јер само економски јака Србија, може успешно да брани своје кључне државне и националне интересе“, рекао је Кузмановић и додао да је „један од најважнијих интереса да задржимо младе у Ужицу и Србији“.

Народна посланица Српске народне партије у Народној скупштини Републике Србије, Снежана Петровић, указала је да „народ Западне Србије даје све већу подршку политици коју води СНП и њен председник Ненад Поповић“.

”Јачање наше партије у Ужицу и целој Западној Србији доказ је да грађани све више препознају нашу државотворну политику, која на најбољи начин брани српске националне интересе. Поред тога, наша политика међу најважније приоритете сврстава развој економије и предузетништва у читавој Србији”, изјавила је Петровић, која је уједно и регионални координатор Српске народне партије у Западној Србији.

Опције за дељење поста