Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ СА УРЕДНИКОМ ИН4С И МИОДРАГОМ ДАВИДОВИЋЕМ

Министар за иновације и технолошки развој Ненад Поповић састао се данас у Влади Србије са уредником подгоричког портала ИН4с, Гојком Раичевићем и привредником Миодрагом Даком Давидовићем са којима је разговарао о наставку мирне борбе за очување црквених светиња у Црној Гори.

Како је саопштено из Поповићевог кабинета, саговорници су оценили да је српски народ у Црној Гори јединствен у борби против, како се наводи, „криминалног режима Мила Ђукановића и да намерава да истраје у напорима да сачува своје светиње и Цркву“.

Истакли су да је доношење спорног Закона о слободи вероисповести у Црној Гори ујединило српски народ у региону и дало му снагу за коју многи нису знали да постоји.

„Та снага се увек рађала у српском народу када год је била угрожена његова слобода и опстанак“, сагласили су се саговорници.

У разговору Поповића са Раичевићeм и Давидовићем указано је да „режим у Црној Гори покушава да спроведе „украјински сценарио“, али да је наишао на неочекивани отпор чије последице тај режим не може да предвиди.

Наводи се да је министар Поповић народу у Црној Гори пренео најснажнију подршку сународника из Србије и позвао га да настави мирну борбу за очување светиња које су симбол вековног јединства и братске повезаности народа у Србији и Црној Гори.

(Извор: Танјуг)

Опције за дељење поста