Srpska narodna partija

ПАЛАЛИЋ ПОДРЖАО СИНИШУ МИХАЈЛОВИЋА И ПОЗВАО СРБЕ У ИТАЛИЈИ ДА ГЛАСАЈУ ЗА САЛВИНИЈЕВУ ЛИГУ

Поводом напада и претњи упућених српском тренеру Синиши Михајловићу од стране левичарских партија у Италији, а због подршке коју је Михајловић упутио партији Лига Матеа Салвинија, реаговао је народни посланик и генерални секретар Српске народне партије Јован Палалић.

Палалић је нападе из редова италијанске левице на Михајловића назвао срамним.

„Овакви гнусни напади само због тога што Михајловић има своје мишљење о једном важном питању  је доказ колико су јаки комунистички корени у тим странкама и покретима“, рекао је Палалић у изјави за италијанске медије.

Он је навео да „није чудно што Михајловић и Срби подржавају Лигу и Салвинија“.

„Лига је била једина странка која је подржала Србе када нас је бомбардовао НАТО пакт, упозоравајући шта ће се догодити на Косову. Ми то никада нећемо заборавити. Лига је патриотска странка која има подршку српског народа“, нагласио је Палалић.

Он је истакао да је управо италијанска левица на челу са Романом Продијем и заједно са Билом Клинтоном подржавала рушење српских градова и убијање наших грађана, а после тога је признала независност Косова.

„Данас на Косову имате терористе који су ратовали за Исламску државу и прете Европи. То је последица те њихове политике. Михајловић све то јако добро и зато је подржао Лигу која се залаже за пооштровање мигрантске политике и повећање степена безбедности грађана Италије“, рекао је Палалић

Он је позвао све Србе у Емилији Ромањи да на регионалним изборима у недељу 26. јануара подрже Лигу и њеног кандидата Лучију Борзонзони.

Опције за дељење поста