Srpska narodna partija

ПОПОВИЋ УОЧИ ВАСКРСА: ЈЕДИНСТВО И САБОРНОСТ ПОКАЗАТИ И НАКОН КРИЗЕ

„Велики празник Васкрсења Господњег Српски народ ове године дочекује у вандредним околностима борбе за животе и здравље наше нације.

Пошаст епидемије са којом смо суочени ових месеци, и све њене разорне последице по здравствени, социјални и економски систем и стабилност друштва и државе, упућују нас, као и више пута у историји, на снажније молитве, на чвршће јединство и саборност, како бисмо након њеног окончања још једном потврдили да смо победничка нација.

Међусобно разумевање, емпатију и унутрашњу снагу, које смо испољили толико пута ових недеља, морамо задржати као трајан образац живљења у ни мало лаком времену које нам следи након победе над овом здравственом кризом.

Поред потребе да се живот врати у нормалне токове и поново се покрене привреда, сачувају радна места и социјална стабилност, морамо још снажније, јединствено и неодустајно бранити наше свето Косово, Републику Српску и наш прогоњени народ у Црној Гори.

Верујем да ћемо као стари хришћански народ у радости, вери и оптимизму дочекати највећи празник Васкрсења нашег Господа и дубоко сагледати и разумети колико су нам важни јединство и саборност око најважнијих националних питања.

Саборност и јединство у невољама никада за наш народ нису били супротност демократској и снажној држави, што смо више пута доказали  кроз нашу победничку историју.

Чврсто верујући у брзо окончање ове невоље која нас је све погодила и у успешну, победничку будућност читавог српства, поздрављам сав наш народ хришћанским поздравом ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!“.

Опције за дељење поста