SRPSKA NARODNA PARTIJA: NATO LOBISTI TRUJU NAROD LAŽIMA PROTIV RUSIJE

U prethodna tri dana svedoci smo agresivne kampanje protiv Rusije i predsednika Vladimira Putina koju sprovode pojedinci koji se srpskoj javnosti predstavljaju kao ugledni političari, analitičari i novinari.

Ovih dana oni ogoljeno ispoljavaju svoju mržnju prema Rusiji optužujući ovu zemlju da stoji iza nasilja u Beogradu.

Ovi pojedinci godinama truju srpsku javnost o navodnoj ruskoj zaveri protiv Srbije sa jedinim ciljem da Srbija uđe u sukob sa Rusijom, da naša država uvede sankcije Rusiji i da na kraju Srbija prizna nezavisnost Kosova i postane članica NATO pakta.

Ta propaganda je dobro organizovana i orkestrirana iz centara koji finansiraju ove pojedince da svi u glas, kao papagaji, ponavljaju jednu te istu poruku o tobožnjem “malignom ruskom uticaju na Balkanu “, a koja je skovana za potrebe raznih korisnih idiota u propagandnim laboratorijama NATO pakta.

Bezočniju laž i prizemniju propagandu ovih otvorenih zagovornika interesa sila koje su nas bombardovale i podržale lažnu državu Kosovo, naša javnost odavno nije videla.

Bez ijedne činjenice i bez ijednog dokaza optužuju Rusiju i predsednika Putina da organizuju prevrat u Srbiji i ruše demokratski izabranu vlast.

Ovakvim porukama oni direktno rade protiv Srbije i njene suverene i nezavisne politike, sa jasnim planom da utiču na promenu državne politike koja bi Srbiju odvela u NATO pakt što bi uništilo našu nezavisnost i sprečilo vođenje politike u skladu sa našim državnim interesima.

Mnogi od ovih nosilaca antiruske i natovske propagande u Srbiji poznati su domaćoj javnosti i po tome što su otvoreno podržavali Mila Đukanovića u njegovom obračunu sa srpskim narodom u Crnoj Gori.

Neki od njih, veoma uticajni u Srbiji, učestvuju u ovoj antiruskoj kampanji jer su privatnim i poslovnim interesima povezani sa NATO miljenikom Milom Đukanovićem.

Srpski narod jako dobro zna koliko su Rusija i njen predsednik Putin pomogli Srbiji u borbi za Kosovo, u borbi da se spreči da srpski narod bude proglašen za genocidan, da se spreči da Kosovo uđe u međunarodne institucije i da se naša Vojska i naša bezbednost ojačaju da postanemo prva vojna sila na Balkanu.

Oni koji danas napadaju saradnju Srbije i Rusije upravo žele suprotno, da budemo neslobodan, ponižen, genocidan narod, bez Kosova, bez dostojanstva i samopoštovanja.

Nikakva propaganda pojedinih NATO lobista i plaćenika nikada neće moći da sruši prijateljstvo srpskog i ruskog naroda i savezništvo iskovano u najtežim trenucima, a koje je Srbiji uvek donosilo slobodu, nezavisnost i snagu.

Naš narod odlično zna da Rusija i predsednik Vladimir Putin nikada neće biti protiv Srbije, već uvek uz Srbiju i sa Srbijom, poštujući i čuvajući našu nezavisnost, naše Kosovo, našu državu i institucije koje je demokratski izabrao srpski narod.


Ostavite odgovor

Vaša e-pošta neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *