POPOVIĆ: MILO ĐUKANOVIĆ PRIPADA PROŠLOSTI

Očajni i uplašeni politički gubitnik Milo Đukanović ponovo je lažno optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića da vodi velikosrpsku politiku.

Đukanović vređa srpskog predsednika misleći da će se tako dodvoriti zemljama koje su godinama tolerisale njegovu tiraniju jer je činio sve da Crnu Goru odvoji od Srbije.

To je čovek koji je zabio nož u leđa Srbiji priznanjem Kosova, čovek koji je napadao Srpsku pravoslavnu crkvu, proterivao iz udžbenika ćirilicu i srpske pisce, hapsio sveštenike, sprečavao zapošljavanje Srba u javnim institucijama.

Đukanović ne može da podnese da je Srbija sada lider regiona u borbi protiv pandemije, u vakcinaciji, obnovi zdravstva, ekonomskom rastu, novim investicijama i podršci privredi i građanima.

U svojoj panici Đukanović očito ne vidi da je prošao rok trajanja njegove vladavine. Više nikoga u međunarodnoj zajednici ne interesuju njegove poruke. Ono zbog čega su ga držali na vlasti i slobodi, on im je obavio. Jedino za šta će im sada biti potreban jeste da se na njegovom primeru dokaže funkcionisanje pravne države i da niko nije iznad zakona.

Niko više u Crnoj Gori ne želi njegovu politku podela, mržnje, ekonomskog urušavanja i sveopšte korupcije i kriminala.

Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić vode mudru i opreznu, ali doslednu i nepokolebljivu politiku zaštite interesa Srbije i srpskog naroda u regionu.

Snažno podržavamo našu braću u Crnoj Gori i čvrsto branimo Republiku Srpsku, pomažući joj više nego ikada.

Niko, a ponajmanje politički gubitnik Milo Đukanović ne može da srpskom državnom rukovodstvu oduzme legitimno pravo da jača Srbiju i štiti Srbe ma gde oni živeli.


Ostavite odgovor

Vaša e-pošta neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *