Popović: Čestitam slobodu građanima Nikšića

”Čestitam građanima Nikšića i partijama iz vladajuće većine u Crnoj Gori na pobedi na lokalnim izborima u Nikšiću na kojima je posle 30 godina vlasti Mila Đukanovića izvojevana sloboda”, rekao je ministar u Vladi Republike Srbije i predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović.

Popović je ukazao da je pobeda na lokalnim izborima u Nikšiću rezultat demokratskih promena koje su se dogodile u Crnoj Gori na parlamentarnim izborima i da su te promene nezaustavljive.

”Kraj tih promena biće smena predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, kojem je juče čak i rodni grad Nikšić okrenuo leđa”, rekao je Popović.

On je ukazao da se narod u Crnoj Gori oslobodio stega i da je rezultat izbora u Nikšiću pokazao šta narod Crne Gore misli o diktaturi Đukanovićevog režima.

”Koliko je taj diktatorski režim bio samouveren i osion najbolje pokazuje njihova spremnost da se drznu da udare na Crkvu i svetinje. Kada krenete protiv Svetog Save i Svetog Vasilija Ostroškog, naravno da ste istog momenta osuđeni na propast”, rekao je Popović i dodao da se u Beogradu sa divljenjem i ponosom gleda na uzdizanje slobodnog naroda u Crnoj Gori.


Ostavite odgovor

Vaša e-pošta neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *