KONZERVATIVNA OMLADINA: ZAJEDNO ZA OČUVANJE TRADICIJE KAO TEMELJA DRUŠTVA

Predstavnici omladine Srpske narodne partije učestvovali su na međunarodnoj konferenciji pod nazivom “Transantlantic Patriot Sumit” u organizaciji Republicans for National Renewal iz SAD, italijanske “Lige“ i mađarskog “Fidesa”. 

Cilj konferencije, koja je okupila mlade konzervativce iz evropskih stranaka i SAD, bio je da se pronađu modeli kako da se zaštite izvorne vrednosti na kojima počiva naša civilizacija.

Učesnici iz evropskih zemalja i SAD obradili su teme migrantske krize, zaštite porodice i cenzure u medijima i razmenili su svoja iskustva i viđenja izazova sa kojima se njihove zemlje suočavaju na tim poljima.

Zaključak konferencije je da samo zajedno konzervativne partije širom sveta mogu da se odupru negativnim promenama koje prete da ugroze politički, društveni i ekonomski poredak kakav poznajemo.

Učesnici konferencije istakli su važnost očuvanja slobode i suvereniteta država i nacija utemeljenim na legalnosti i poštovanju prava i tradicije.

Na konferenciji su učestovali predstavnici političkih partija i organizacija: Fidesz (Mađarska), Lega (Italija), Law and Justice (Poljska), Vlaams Belang (Flandrija), National Rally (Francuska), Crhistian Demotaric People’s Party (Mađarska), Formum of Democarcy (Holandija), Freedom Party of Austria (Austrija), Slovenian Democratic Party (Slovenija), National Alliance (Litvanija), Conservative People’s Party of Estonia (Estonija), Republicans for National Renewal (SAD).


Ostavite odgovor

Vaša e-pošta neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *