SRPSKA NARODNA PARTIJA JAČA ZA JOŠ JEDNOG ODBORNIKA U LOZNICI

Na sednici Skupštine grada Loznice Jelena Matić Kalabić izjasnila se da će od danas delovati u okviru odborničke grupe SNP čime je Srpska narodna partija dobila još jednog istaknutog člana i odbornika. 

Ovom prilikom Matić Kalabić izjavila je da u Srpskoj narodnoj partiji prepoznala snagu koja neumorno radi na poboljšanju uslova života svih građana i odgovorno i dosledno brani naše najvažnije nacionalne i državne interese.

”Očuvanje Kosova i Metohije, zaštita Republike Srpske i svih Srba u regionu, pomoć ženama za razvoj i pokretanje biznisa, obezbeđivanje najboljih uslova za naše naučnike, ozbiljna lokalna politika samo su deo onoga po čemu je prepoznatljiva Srpska narodna partija i najvažniji razlog zbog čega sam odlučila da joj pristupim”, izjavila je Jelena Matić Kalabić.

Predsednik Gradskog odbora Srpske narodne partije u Loznici Savo Stevanović izrazio je zadovoljstvo jačanjem organizacije u ovom gradu.

”Srpska narodna partija jača svakim danom, jer radimo u interesu građana Loznice i rešavanju svakodnevnih problema naših sugrađana. Redovno obilazimo svako mesto, svaku mesnu zajednicu i zajedno sa komšijama kreiramo najbolju politiku za sve građane Loznice”, rekao je Stevanović.

Odbornička grupa Srpske narodne partije od danas broji 3 odbornika u Skupštini grada Loznice. 


Ostavite odgovor

Vaša e-pošta neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *