Srpska narodna partija

ОДРЖАН РЕГИОНАЛНИ САСТАНАК СНП У КРАГУЈЕВЦУ: СРПСКА НАРОДНА ПАРТИЈА ЧУВА И ШТИТИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС СРБИЈЕ

“Национално јединство по питању Косова, братство са Русијом, залагање против чланства у НАТО, основне су одлике наше политике по којој је СНП препозната међу бирачима“, поручио је председник Српске народне партије Ненад Поповић обраћајући се руководству партијске организације у Шумадији.

Разговарајући са присутнима Поповић је нагласио да је задатак СНП да ову националну политику, дубоко укорењену у нашем народу, раширимо међу грађанима и јединствено бранимо наше право на слободу и независност.

У наставку састанка Илија Радовановић, координатор Шумадијског округа Српске народне партије, известио је председника и остале колеге о ширењу партијске организације у Шумадији.

Према његовим речима основани су нови одбори, оснажени постојећи, а организација спроводи свакодневне активности на терену, како би спремно дочекала предстојеће изборе.

О политици у Крагујевцу говорила је Ана Поповић, председник ГО СНП у овом граду, која је нагласила да СНП ради на решавању свакодневних проблема грађана.

Она је истакла да одбор има свакодневну комуникацију са грађанима и да преко Илије Радовановића, одборника у Скупштини Града Крагујевца, покреће иницијативе у циљу решавања проблема грађана и одговарања на њихове потребе и захтеве на локалу.

Милош Гагић, председник Извршног одбора СНП, закључио је састанак поручивши да је веома важно бити у контакту са грађанима, и да се морамо потрудити и као појединци и као организација да решавамо и указујемо на највеће проблеме нашег друштва.

Опције за дељење поста