Српска народна партија постала парламентарна у Бољевцу

13. фебруара 2019.

by / 0 Comments / 87 View / 13. фебруара 2019.Одборник Скупштине општине Бољевац, Дарко Тодоровић приступио је данас Српској народној партији чиме је СНП постала парламентарна снага у овој општини.

Поред Тодоровића Српској народној партији приступио је и Даријан Пауновић, председник Савета месне заједнице Бачевица, чиме је значајно ојачана партијска инфраструктура у Бољевцу.

„Ово је доказ да грађани препознају државотворну политику Српске народне партије као ону која на најбољи начин штити наше националне интересе“, рекао је овом приликом Огњен Пантовић, члан председништва СНП и народни посланик.

Владимир Стевановић, председник ОО СНП Бољевац, изјавио је да ће СНП од сада својим деловањем кроз локални парламент заступати глас грађана и борити се да од Бољевца прави боље место за живот.

„Трудићемо се да детектујемо све локалне проблеме и да кандидујемо локалну политику која ће на најбољи начин да одговори на потребе грађана. Трудићемо се да заједно са својим коалиционим партнерима доносимо најбоље одлуке у интересу наших суграђана, закључио је Стевановић.

Стевановић, који иначе обавља функцију и регионалног координатора је нагласио да у Зајечарском округу расте подршка политици Ненада Поповића, чему сведочи велики број нових чланова и оснивање одбора у Зајечару.