Срби никада више не смеју постати „дивљач за одстрел“!

27. маја 2016.

by / 0 Comments / 107 View / 27. маја 2016.

Блог председника Ненада Поповића

 

На данашњи дан, пре 17 година, Међународни трибунал за ратне злочине на простору бивше Југославије, који од почетка функционише као „преки“ НАТО суд против Срба, оптужио је Слободана Милошевића и још четворицу највиших функционера СРЈ и Србије за злочине против човечности и ратне злочине на Kосову, а да лицемеран однос запада према Србима буде потпун, учињено је то усред НАТО агресије на Србију 1999. године.

И друга, по будућност српског народа, веома важна одлука, донета је у само предвечерје НАТО агресије на Србију, марта 1999. године: једностраном одлуком тзв. међународне арбитраже, у којој је пресудио „златни глас” тадашње администрације САД, територија предратне општине Брчко, изузета је из територијалног састава Републике Српске и формирана као дистрикт кондоминијум, чиме је, пет година после Дејтонског споразума, нарушен територијални континуитет Републике Српске.

НАТО и Европска унија чине све да одвоје Kосово и Метохију од Србије, као и да уруше суверенитет Републике Српске, али никако да одговоре шта је са процесуирањем геноцида над милион Срба који је од 1941. до 1945. починила НДХ, као правна претходница новопримљене чланице НАТО и ЕУ, Хрватске, и шта је са процесуирањем одговорних за највеће етничко чишћење у модерној Европи које је, исти тај Загреб, починио почетком деведесетих година 20. века?

Јер, над злочинима нацистичке НДХ, током Другог светског рата, у којима су на најмонструизније начине страдала и српска деца, грозио се чак и специјални немачки посланик Херман Нојбахер: „Срби су постали најобичнија дивљач за одстрел, као срне, као јаребице…“

Зато нас народ, још једном, поручује да Србија и Република Српска никада не смеју да уђу у НАТО, јер је НАТО био главни иницијатор, али и егзекутор свих најгорих одлука, решења и недела против интереса Србије и српског народа.

Ненад Поповић, председник СНП

Преузето са званичне фејсбук странице др Ненад Поповић