СНП постала парламентарна снага у Нишу

20. марта 2018.

by / 0 Comments / 111 View / 20. марта 2018.

Српска народна партија постала је парламентарна партија у Нишу јер је редовима СНП приступила одборница у Скупштини Града Ниша Марина Дејановић.

У свом обраћању на данашњој седници Скупштине она је истакла: „Одлучила сам да приступим Српској народној партији због државотворне политике коју заступа ова партија и њен председник и министар у Влади Србије Ненад Поповић. Политика наше партије је политика одбране кључних државних и националих инстереса, очување нашег територијалног интегритета на Косову, заштите нашег народа у Републици Српској и региону. То је политика стабилности, економског развоја и раста животног стандрада, која се заснива на најбољој сарадњи са пријатељском Русијом, али чувајући наше партнерске односе са Вашингтоном и Бриселом.“

Дејановић је истакла да Српска народна партија има јасан програм развоја Ниша усмерен као побољшању услова живота свих грађана.

„Наша политика за Ниш је политика за обичне људе, пензионере, раднике, мајке са децом, студенте, ученике. Желимо да свако домаћинство има воду и канализацију, да свако насеље има пут, да сваки грађанин има социјалну и здравствену заштиту“, додала је Дејановић.

Она је посебно нагласила бригу о младима, која се огледа у стварању услова да остану у свом граду, нађу посао и заснују породицу.

„Верујемо да Ниш, уз подршку Владе Републике Србије, може поново да постане град младих и град нових радних места. Млади треба да остану овде, а не да одлазе за послом у Софију и друге градове Европе и света. То је наша визија Ниша коју желимо да спроведемо са свим оним снагама које верују да Ниш треба да се развија једнаком брзином и у хармонији са развојем читаве Србије, онако како то ради Влада Србије и председник наше земље“, закључила је Дејановић у свом обраћању.